Latvijas izlase piesaka Miku Indraši, uz mājām dodas Jevpalovs un Demiters

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas hokeja izlase pasaules čempionātam (PČ) Prāgā pieteikusi uzbrucēju Miku Indraši, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

24 gadus vecais Indrašis savainojumu guva 10.aprīļa pārbaudes mačā pret Francijas izlasi. Sākotnēji Latvijas valstsvienības ārsts Jānis Kvēps izteicās, ka Indrašis pasaules čempionātā nespēlēs. Tomēr, neskatoties uz traumu, Indrašis smagi trenējās un atgriezās izlases rindās.

Indrašis laukumā varētu doties jau šīs dienas cīņā pret spēcīgo Zviedrijas izlasi.

Tikmēr valstsvienības rindas pametuši un devušies uz Rīgu divi hokejisti - aizsargs Renārs Demiters, kas pirmajā treniņā Prāgā salauza pirkstu, un 20 gadus vecais Ņikita Jevpalovs.

«Ar plecu un galvu viss ir kārtībā. Esmu 100% gatavs doties laukumā. Šodien treniņā slidoju Mārtiņa Cipuļa maiņā, viņš guvis kājas savainojumu. Vai spēlēšu jau rītdien, tas jāprasa galvenajam trenerim,» pēc svētdienas treniņa skaidroja Indrašis.

Divās spēlēs Latvijas izlase piedzīvojusi divus zaudējumus. Nākamo (3.) spēli mūsu hokejisti aizvadīs pirmdien, kad jātiekas ar Zviedrijas komandu, kas līdz šim turnīra vienīgajā mačā ar 6:5 pēcspēles metienos pārspēja Čehiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu