Bajaruns: Viņiem šodien viss krita iekšā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases uzbrucējs Lauris Bajaruns pēc pasaules čempionāta (PČ) trešās spēles pret Zviedrijas (1:8) valstsvienību izteicās, ka komanda salūza pēc otrajiem un trešajiem ielaistajiem vārtiem.

«Sākumā mēs labi turējāmies. Pēc tam pieļāvām pāris muļķīgas kļūdas un viņiem tā spēle aizgāja. Sakrita tie goli,» pārdomās pēc spēles dalījās Bajaruns.

26 gadus vecais Latvijas uzbrucējs uzskata, ka lūzuma punkts šajā mačā bija skaitliskā sastāva pārkāpums, kura laikā Zviedrija guva vārtus. «Domāju, ka spēle krasi izmainījās pēc šīs epizodes. Un vēl Zviedrija paspēja iemest vārtus 14 sekundes līdz otrās trešdaļas beigām. Pēc tam jau viņiem viss aizgāja kā smērēts.»

Bajaruns uz laukuma pavadīja deviņas minūtes un 14 sekundes, kuru laikā tika pie negatīva lietderības koeficienta.

«Es nezinu, kas bija par vainu. Visi puiši turpināja cīnīties. Iespējams, mūs morāli ietekmēja otrie un trešie ielaistie vārti. Turpinājumā pieļāva muļķīgas kļūdas, ko pret tādiem pretiniekiem nevar atļauties darīt,» skaidroja Bajaruns.

Bajaruns piekrita, ka Zviedrijas izlasei šī bija veiksmīga spēle, jo momentu realizācija bija teicama. «Viņiem šodien viss krita iekšā. Mums sākumā bija labas iespējas, bet mēs tās neizmantojām. Stundiņu vēl pasēdēsim un apdomāsim notikušo, taču pēc tam tas viss ir jāizmirst. Priekšā mums ir daudz svarīgas cīņas nekā šī.»

Latvijas izlase PČ nākamo maču aizvadīs trešdien, spēkojoties ar Čehijas izlasi. Pēc tam mūsu komandai pretim stāsies Vācija, Austrija un Francija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu