Treneris: Znarokam nevajag meklēt vainu tiesnešos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas nacionālās hokeja komandas galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc zaudējuma 2:4 pasaules čempionāta (PČ) spēlē ASV valstsvienībai vainoja tiesnešus.

«Znarokam zaudējumā nevajadzētu vainot tiesnešus,» aģentūrai «R-Sport» norādīja pazīstamais treneris Andrejs Potaičuks. «Jā, pāris epizodēs bija strīdīgas situācijas. Sergeja Plotņikova vārtu guvums bija pēc svilpes un pamatoti netika ieskaitīts. Tiesnesis gan pazaudēja viņu no redzesloka un apstādināja spēli. Tā notiek.»

Spēles beigās Iļjam Kovaļčukam pie nelabvēlīgā 2:3 bija lieliska izdevība panākt izlīdzinājumu, taču viņa mestā ripa lidoja nedaudz garām tukšajam vārtu stūrim. Pēcāk ASV komanda iemeta ceturto ripu tukšos vārtos.

«Epizode ar Jegoru Jakovļevu cīņas izskaņā ir strīdīga. Manā skatījumā, tur bija klupināšana,» norādīja Potaičuks.

Treneris izteicās, ka kopumā tiesāšana bija augstā līmenī un pretenzijām pret tiesnešiem kopumā nevajadzētu būt.

Tikmēr Krievijas hokeja eksperts Aleksandrs Boikovs norādīja, ka visus četrus vārtus krievu hokejisti zaudēja standarta situācijās. «ASV izlasei mēs taktiski nesagādājām nekādas problēmas,» viņš raksta savā sociālā tīkla «Facebook» profilā. «Pēc spēles komandas bija vienā līmenī.»

Pasaules čempione Krievija nākamo maču aizvadīs trešdien, kad Ostravā spēkosies ar Dānijas valstsvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu