Krievijas hokeja eksperts: ASV izlasei šīs sankcijas ir pie vienas vietas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Divkārtējais olimpiskais čempions Jevgeņijs Zimins pēc Krievijas izlases zaudējuma pasaules čempionāta mačā ASV izlasei uzsvēris, ka sportu nevajadzētu iesaistīt politikā.

Atgādināsim, ka Krievijas Hokeja federācijas preses sekretārs Igors Larins pirms pirmdienas cīņas nosauca šo maču par «Krievijas atbildi sankcijām». Neskatoties uz šiem skaļajiem saukļiem, Krievija piekāpās ar 2:4.

«Tagad Krievijas izlases virzienā tiek pieminētas kaut kādas sankcijas. Tas traucē hokejistiem. Tomēr ASV izlasei šīs sankcijas ir pie vienas vietas,» sacīja Zimins.

«Viņiem ir gados jauna izlase, kas spēlē aizraujošu un skatāmu hokeju. Tāpat lieliski darbu paveica ASV komandas treneru kolektīvs. Viņiem ir laba komanda,» atzina Zimins.

Tikmēr Krievijas valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks kārtējo reizi zaudējumā vainojis tiesnešus. Šī nav pirmā reize, kad Znaroks pēc neveiksmes vērsies arbitru virzienā.

Krievijas izlase trešdien aizvadīs pasaules čempionāta ceturto maču, spēkojoties ar Dānijas hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu