Beļavskis: Ģērbtuvē atmosfēra ir lieliska

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

«Ir patīkami izcīnīt pirmo uzvaru pasaules čempionātā. Mēs šim mačam gatavojāmies ļoti nopietni,» pēc trešdienas uzvaras (1:2) pret Šveices izlasi sacīja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis.

«Ir patīkami izcīnīt pirmo uzvaru pasaules čempionātā. Mēs šim mačam gatavojāmies ļoti nopietni, tas bija redzams jau no spēles pirmajām minūtēm. Esmu apmierināts, ka visu cīņu spējām aizvadīt lielos ātrumos,» pēc cīņas pārdomās dalījās Beļavskis.

Latvijas izlases treneris no Šveices hokejistiem bija gaidījis tieši šādu spēles stilu. «Jā, tieši to arī mēs bijām prognozējuši. Vakar viņiem bija mačs. Tas, manuprāt, Šveicei deva nelielu priekšrocību. Savukārt mums sākumā bija smagas kājas, taču vēlāk ieskrējāmies un viss bija kārtībā. Ļoti svarīgi bija gūt vārtus pirmajiem.»

Beļavskis īpaši uzsvēra komandas lielisko garu un Edgara Masaļska fantastisko sniegumu. «Cīņas spars un gars - tas no iepriekšējām spēlēm bija atšķirīgais. Ģērbtuvē atmosfēra ir lieliska. Koncentrācija bija augstā līmeni,» piebilda treneris.

Neskatoties uz ielaistajiem vārtiem cīņas izskaņā, Beļavskis bija gandarīts arī par uzvaru pagarinājumā. «Mums bija svarīgi izcīnīt šos divus punktus. Protams, ir skumji ielaist vārtus nepilnas divas minūtes līdz pamatlaika beigām. Paldies Dievam, ka puiši saņēmās. Uz soliņa zēniem teicām, ka šo spēli mēs uzvarēsim. Ir patīkami redzēt šādus elegantus golus, kādus pagarinājumā uztaisīja Kaspars Daugaviņš un Lauris Dārziņš

«Vai puiši ir pelnījuši pa aliņam? Nezinu. Laikam jau vienu alus kausu ir nopelnījuši,» smejoties sacīja treneris.

Nākamo spēli Latvijas izlase aizvadīs piektdien, kad spēkosies ar Vācijas izlasi. Savukārt pēc tam mūsu komanda tiksies ar Austriju un Franciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu