Krievu hokejists nikns, pieprasa Komarovu diskvalificēt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Krievijas hokeja izlases spēlētājs Vadims Šipačovs vēlas, lai diskvalifikāciju pasaules čempionātā saņemtu Somijas valstsvienības uzrucējs Leo Komarovs.

B apakšgrupas pēdējās, septītās kārtas mačā Komarovs lietoja spēka paņēmienu pret aizsargu Jevgeņiju Medvedu, kā rezultātā krievs guva kājas savainojumu. Somijas izlases hokejists par šo epizodi saņēma 5+20 sodu līdz spēles beigām.

«Tiesneši pareizi rīkojās, ka Komarovu aizsūtīja uz ģērbtuvēm,» sacīja Krievijas uzbrucējs Vadims Šipačovs. «Uzskatu, ka viņu vajadzētu diskvalificēt uz trijām spēlēm, līdz turnīra beigām.»

Tikmēr KHL disciplinārās komitejas vadītājs Valērijs Kamenskis izteicies, ka Komarovs tur neko rupju nav izdarījis. «Maksimums tur varēja noraidīt uz divām minūtēm. Komarovs tika nedaudz pacēla elkoni, bet tiesneši to traktēja kā «celis celī».»

Atgādināsim, ka uzvaru šajā mačā ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienos izcīnīja Somijas valstsvienība.

Oļega Znaroka vadītā Krievija pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā tiksies ar Zviedriju, bet Somija spēkosies ar mājinieci Čehiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu