Krievijas izlases līderim esot salauzts pirksts, hokejista vārds netiek atklāts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Vienam no Krievijas hokeja valstsvienības spēlētājiem esot ieplīsis rokas pirksta kauls, paziņoja izlases ārsts Valērijs Konovs.

Traumu vārdā nenosauktais hokejists esot guvis otrdienas mačā pret Somijas komandu, kur Krievija pēcspēles metienos piekāpās ar 2:3.

«Aizsarga Jevģeņija Medvedeva trauma ir vienīgā, kas publiskajā telpā izskanējusi. Fani nebūs priecīgi dzirdēt, ka viens no izlases vadošajiem uzbrucējiem vakar salauza pirkstu. Viņš man palūdza neatklāt savu vārdu,» sacīja Konovs.

Krievijas izlasi šobrīd nomokot ļoti daudz savainojumu. «Salīdzinot ar pagājušā gada čempionāta traumu epidēmiju Minskā, tā šobrīd izskatās pēc vieglas pastaigas. Mūsu puiši ir malači, aiz viņiem stāv Krievija,» atzina ārsts.

Oļega Znaroka vadītā Krievija pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā tiksies ar Zviedriju, bet Somija spēkosies ar mājinieci Čehiju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu