Panarins gatavs sodīt ASV izlases «skolniekus»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Krievijas hokeja izlases uzbrucējs Artemijs Panarins pēc komandas iekļūšanas pusfinālā žurnālistiem sacīja, ka pirms nākamās cīņas noskaņojums ir kaujiniecisks, jo nepieciešams sodīt ASV izlases «skolniekus» par zaudējumu priekšsacīkstēs.

Krievijas izlase ceturtdaļfinālā ar 5:3 uzvarēja Zviedriju, savukārt priekšsacīkstēs tā ar 2:4 zaudēja ASV izlasei, ar kuru nāksies spēlēt arī pusfinālā. ASV komandā ir savākti gados jauni hokejisti, no kuriem daļa spēlē ASV koledžu čempionātā (NCAA). Tieši tāpēc Panarins, kuram šis ir pirmais pasaules čempionāts karjerā, atļāvies nākamos pretiniekus nodēvēt par «skolniekiem».

Panarins norādīja, ka ceturtdaļfinālā zviedri uzvarēti pateicoties disciplīnai. «Noskaņojums mums ir kaujiniecisks, vajadzēs sodīt «skolniekus» no ASV,» pašpārliecināts bija šosezon par KHL Gagarina kausa ieguvēju Sanktpēterburgas SKA rindās kļuvušais Panarins.

«Spēka mums pietiks, jo katra uzvara ir jaunas emocijas, no kurām spēki paši uzrodas,» uzskata Panarins, kurš astoņos mačos ir guvis piecus vārtus un tikpat reižu asistējis partneriem.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Krievijas izlase pērn Minskā izcīnīja pasaules čempionu titulu.

Jau ziņots, ka Prāgā vēl vienu pusfinālu veidos Kanādas un Čehijas izlases. Par turnīra favorīti tiek uzskatīta Kanādas izlase, kura līdz šim ir rādījusi pārliecinošāko sniegumu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu