Krievijas izlases ģenerālmenedžeris: Šobrīd ir kauns

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Vairums Krievijas hokeja izlases spēlētāju svētdien nepatīkami pārsteidza pasauli, pēc graujošā 1:6 zaudējuma Kanādas valstsvienībai laukumu pametot, vēl pirms notikusi jauno čempionu sveikšana un viņu valsts himnas atskaņošana. Krievijas izlases ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs visas komandas vārdā izteica nožēlu, aizbildinoties, ka tā esot bijusi nejaušība.

«Mūsu izlasei nekas netraucēja palikt uz laukuma, sanāca organizatoriska ķibele. Notika nesaprašanās. Šobrīd ir kauns un nepatīkami, Kanādas izlases priekšā noņemu cepuri,» aģentūrā TASS citēts Safranovs.

«Man trūkst vārdu. Varu tikai teikt, ka tas netika darīts apzināti,» piebilda ģenerālmenedžeris.

Jāpiezīmē gan, ka ne visi Krievijas izlases spēlētāji vilšanos spēles iznākumā izrādīja šādā veidā; vairāki Oļega Znaroka trenētie hokejisti gan palika uz laukuma, tai skaitā Jevgeņijs Malkins, Viktors Tihonovs un Aleksandrs Ovečkins, taču arī viņi, lai arī uzkavējās ilgāk, Kanādas himnas atskaņošanu nesagaidīja.

Asu nosodījumi Krievijas hokejistu virzienā pirmdien veltīja arī Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels. Viņš esot bijis šokēts un pirmo reizi kaut ko tādu esot redzējis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu