Hokeja eksperts: Krievijas izlases problēma ir aizsardzība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas hokeja eksperts Sergejs Gimejevs Krievijas hokeja izlases zaudējumā (1:6) pasaules čempionāta (PČ) finālā Kanādas valstsvienībai vaino aizsardzību, tajā pašā laikā atzīstot, ka kanādieši tobrīd bijuši spēcīgāki.

«Šogad ļoti nopietna problēma bija spēle aizsardzībā,» portālā «championat.com» norādīja Gimajevs. «Nespēlēja Diņisovs [Deniss], Birjukovs [Jevgēņijs], Medvedevs [Jevgēņijs] un Kutuzovs [Aleksandrs]. Mums pietrūka pieredzējušu un stabilu aizsargu. Diemžēl vairāki spēlētāji nav tādā līmenī, kāda ir Kanādas komanda.»

Gimajevs uzskata, ka Kanādas izlase šobrīd ir pārāka par Krievijas valstsvienību, turklāt finālā nespēlēja ar pilnu atdevi.

«Nākamajā sezonā būs cita situācija, jo KHL čempionātā būs pārtraukums. Tad Znaroks varēs pārbaudīt vairāk aizsargu, pieredzējušākus un stabilākus. Pēdējos gados spēle aizsardzībā mums ir bijusi problēma, un uzbrukums to neizlīdzina. Turklāt Kanādas izlase pasaules čempionātā nekad nav bijusi spēcīgākajā sastāvā. Otrā vieta mums ir labs rezultāts, bet smagā sakāve finālā nomāc,» viņš norādīja.

Krievijas izlases sniegumu pasaules čempionātā viņš piecu ballu skalā vērtē uz trīs, četri.

«Ir jāizdara pareizi secinājumi un jāstrādā tajā virzienā, lai uzlabotu spēli. Jātiek galā ar problēmām, tomēr gada laikā to būs grūti izdarīt,» pastāstīja hokeja eksperts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu