Daugaviņš: Gribu iekļūt pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas hokejista Kaspara Daugaviņa mērķis pasaules čempionātā ir iekļūt ceturtdaļfinālā, sarunā ar LTV raidījumu «Sporta studija» atzina pats sportists.

Šobrīd 28 gadus vecais Daugaviņš atkopjas pēc rokas operācijas. Tomēr, neskatoties uz šo traumu, latvietis ir apņēmības pilns pārstāvēt valstsvienību pasaules čempionātā.

«Tādai valstij kā Latvija uzvarēt pasaules čempionātā ir ļoti grūti,» atklāja Daugaviņš. «Lielākā daļa teiktu, ka tas ir gandrīz nereāli. Ja tu tam neticēsi, tad arī nekad neuzvarēsi.»

«Es vēlos sev nospraust mērķi - iekļūt ceturtdaļfinālā. Ar pieaugušo izlasi neko tādu neesmu vēl sasniedzis. Ja spēlēšu pats, tad vēlētos panākt, lai visi tam ticam, nevis vienkārši aizbrauc, lai cīnītos,» sacīja latviešu uzbrucējs.

Arī šosezon Daugaviņš pārstāvēja KHL komandu Ņižņijnovgorodas «Torpedo». 47 KHL regulārā čempionātā spēlēs latvietis guva 10 vārtus un veica 22 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu