Merzļikins atvaira 38 metienus un palīdz «Lugano» ar uzvaru sākt NLA pusfinālu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergei Fadeichev/TASS/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien demonstrēja pārliecinošu sniegumu, kas viņa pārstāvētajai «Lugano» komandai ar uzvaru ļāva sākt Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) pusfināla sēriju.

«Lugano» izbraukumā ar 4:2 (0:1, 1:0, 3:1) pārspēja pagājušās sezonas Šveices čempioni «Bern», sērijā līdz četrām uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 38 no 40 pretinieku metieniem, būdams viens no galvenajiem «Lugano» uzvaras kaldinātājiem.

«Lugano» rindās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli šajā mačā atzīmējās Alesandro Čjesa.

Šīs sērijas nākamais mačs notiks ceturtdien «Lugano» laukumā.

«Lugano» Šveices čempionāta ceturtdaļfināla sērijā ar 4-2 pieveica uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvēto Cīrihes «ZSC Lions» komandu.

Tikmēr sezonu Šveicē iepriekšējā nedēļā noslēdza vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau «Tigers», kas saglabāja vietu NLA arī uz nākamo sezonu.

Punnenovs otrdien jau papildināja Latvijas izlases treniņnometni, kas tiek aizvadīta, lai sagatavotos maijā gaidāmajam pasaules čempionātam.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu