Džeriņš: Bija arī aizdomas, ka pirksts lauzts, bet kauls izrādījās vesels

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Traumas dēļ Latvijas uzbrucējs Andris Džeriņš šobrīd nevar palīdzēt savai pārstāvētajai Čehijas komandai Hradeckrālovas «Mountfield», kas šobrīd cīnās izslēgšanas turnīra pusfinālā. Sarunā ar TVNET latvietis atklāja, ka šobrīd vēl pāragri prognozēt atgriešanos ledus laukumā.

«Mountfield» vienība par iespēju cīnīties finālā tiekas ar Brno «Kometa» hokejistiem. Sērijā līdz četrām uzvarām šobrīd rezultāts ir neizšķirts - 2-2. Latviešu centra uzbrucējs traumas dēļ nespēlēja iepriekšējos divos mačos.

«Veselība uzlabojas, bet šobrīd vēl nezinu, kad varēšu atgriezties laukumā. Pagaidām skatāmies no dienas uz dienu, pēc pašsajūtas,» atklāja Džeriņš.

Čehijas medijos izskanēja informācija, ka latvietis lauzis arī roku, taču Andris šīs runas neapstiprināja. «Deguns lauzts un smadzeņu satricinājums. Tāpat bija aizdomas, ka pirksts lauzts, bet kauls izrādījās vesels.»

«Kā jau teicu, viss atkarīgs no pašsajūtas,» savu atgriešanos ierindā un ārstu prognozes komentēja 29 gadus vecais Džeriņš.

Šīs sezonas 35 Čehijas ekstralīgas čempionāta cīņās Džeriņš izcēlās ar 14 vārtu guvumiem un 8 rezultatīvām piespēlēm partneriem. Tikmēr izslēgšanas turnīra sešās cīņās iekrājis 3 (2+1) punktus.

Nākamo dueli «Mountfield» aizvadīs ceturtdien, bet sērijas sestā cīņa norisināsies sestdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu