Sprukts: Spēlējām labi, bet pietrūka divu punktu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Lai arī tiesneši pasaules čempionāta (PČ) Latvijas - Vācijas spēlē (3:4 pēcspēles metienos) par iekļūšanu ceturtdaļfinālā pieņēma vairākus apšaubāmus lēmumus, uzbrucējs Jānis Sprukts tos nekomentē, norādot, ka hokejistu darbs ir spēlēt hokeju.

«Divas ripas atspēlējām, iemetām trešo, tāda spēle... Mēs neskatāmies uz tiesnešu lēmumiem, mūsu uzdevums ir spēlēt hokeju,» Krievijas medijos citēts Sprukts. «Zaudējām divus vārtus, saņēmāmies un turpinājām cīņu.»

Pirmos vārtus Vācijas hokejisti guva pēc rupjas tiesnešu kļūdas, kuri neilgi pirms Dāvida Volfa vārtu guvuma vairākumā nefiksēja vāciešiem zonas pārkāpumu.

«Tiesāšana mājās Vācijai? Lai ar to nodarbojas tiesnešu brigāde un treneri, mēs spēlējam hokeju. Domāju, ka arī uz nākamā gada čempionātu atkal labi sagatavosimies un viss būs lieliski. Vai apmierina šā gada rezultāts? Vienmēr gribas labāk, mērķis bija izkļūt no grupas. Latvijas izlase spēlēja labi, bet pietrūka divu punktu,» sacīja centra uzbrucējs.

Sprukts pasaules čempionātā sešās spēlēs izcēlās ar diviem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Latvijas valstsvienība pasaules čempionātu noslēdza 10. vietā.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) vadība komandai izvirzīja mērķi iekļūt ceturtdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu