Simboliskajā izlasē PČ iebalsoti pa diviem kanādiešiem un krieviem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2017. gada pasaules hokeja čempionāta simboliskajā izlasē iekļauti divi Krievijas un divi Kanādas hokejisti, kamēr no čempiones Zviedrijas viens spēlētājs.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts talantīgais zviedru uzbrucējs Viljams Nīlanders, kas čempionātā 10 spēlēs izcēlās ar septiņiem vārtu guvumiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

Viņš tika iekļauts arī simboliskajā izlasē, kurā starp uzbrucējiem iekļauti arī krievs Artēmijs Panarins un kanādietis Neits Makinons. Tāpat simboliskajā izlasē iekļauts krievu vārtsargs Andrejs Vasiļevskis un aizsargi Deniss Zeidenbergs no Vācijas un Koltons Paraiko, kurš pārstāvēja Kanādu.

Par sacensību rezultatīvāko spēlētāju kļuva krievu uzbrucējs Panarins, kas 10 spēlēs guva četrus vārtus un veica 13 rezultatīvas piespēles partneriem.

Tikmēr turnīra direktorāts par trim labākajiem hokejistiem atzina Vasiļevski, Zeidenbergu un Panarinu.

Kā ziņots, pasaules čempionātā triumfēja Zviedrijas valstsvienība, kas finālā ar 2:1 pēcspēles metienu sērijā pieveica Kanādas izlasi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu