LTV un MTG Baltijā pārraidīs 2014. un 2016.gada olimpiskās spēles (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Starptautiskais raidorganizāciju koncerns «Modern Times Group MTG AB» (MTG) un Latvijas Televīzija (LTV) ieguvusi tiesības pārraidīt 2014.gada Ziemas olimpiskās spēles un 2016.gada Vasaras olimpiskās spēles.

Kā biznesa portālu «Nozare.lv» informēja MTG pārstāve Ieva Kukule, MTG grupas uzņēmums «Viasat Broadcasting» ieguvis tiesības visās Baltijas valstīs pārraidīt visas abu olimpisko spēļu pārraides maksas televīzijas kanālos, tiešsaistē un izmantojot maksas piekļuves pakalpojumus.

MTG varēs izvēlēties un komerciālajos bezmaksas televīzijas kanālos Baltijas valstīs pārraidīt vienu olimpisko spēļu sporta disciplīnu 2014.gadā, kas notiks Sočos, un vienu disciplīnu 2016.gada olimpisko spēļu ietvaros, kas notiks Riodeženeiro.

Savukārt LTV iegādājusies brīvā ētera televīzijas tiesības uz lielāko daļu no olimpiskajām spēlēm. LTV 7.kanāls pasaules lielākajam sporta forumam sekos līdzi 24 stundas diennaktī, veidojot speciālas reportāžas, ziņu izlaidumus un apskatus.

Šīs tiesības piešķīrusi starptautiskā sporta mārketinga aģentūra «Sportfive International».

«Olimpiskās spēles ir vispopulārākais un visievērojamākais notikums sportā, un tam seko ļoti daudz cilvēku visā pasaulē. Šis mums ir ļoti būtisks sasniegums, un tas paplašina mūsu darbību. Mēs pārvaldām daudzus kanālus un pakalpojumus vairākās izplatīšanas platformās, un tāpēc Baltijas valstīs varēs skatīties vairāk olimpisko spēļu pārraižu nekā līdz šim - pirmo reizi olimpisko spēļu vēsturē skatītāji maksas televīzijā varēs skatīt visas olimpisko spēļu tiešraides,» sacīja MTG vadītājs Baltijas valstīs Kaspars Ozoliņš.

Ziemas olimpiskās spēles Krievijas dienvidu pilsētā Sočos notiks 2014.gadā no 7.līdz 23.februārim, savukārt 2016.gada Vasaras olimpiskās spēles notiks Brazīlijas pilsētā Riodeženeiro no 5.līdz 21. augustam.

Visas olimpisko spēļu pārraides un spilgtākos momentus šajās vai iepriekšējās sacensībās MTG tiešraidē pārraidīs Baltijas valstīs maksas televīzijas sporta kanālos ar komentāriem attiecīgās valsts valodā.

MTG pieder vairāki «Viasat» sporta maksas televīzijas kanāli, ko var skatīties, izmantojot Viasat digitālās televīzijas platformu vai trešās puses tīklus, un «Viasat Extra» kanāli, kas ir pieejami tikai «Viasat» digitālās televīzijas abonentiem un kas ļauj vienlaikus skatīties vairāku pārraižu tiešraides.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu