«Prāta vētra» uzstāsies Soču olimpiskajās spēlēs (43)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Viena no Latvijas populārākajām grupām «Prāta vētra» uzstāsies Soču olimpiskajās spēlēs.

Kā pastāstīja Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) preses sekretārs Mārtiņš Mālmeisters, «Prāta vētras» koncerts gaidāms 13.februāra vakarā uz olimpiskā ciemata lielās skatuves.

Iniciatīva par latviešu grupas uzstāšanos neesot nākusi no LOK, bet gan olimpisko spēļu organizatoriem, jo Krievijā «Prāta vētra» ir iemantojusi atpazīstamību.

Soču Olimpiādē būs arī «Latvijas māja», kur pašmāju uzņēmējiem, māksliniekiem un sportistiem uzrunāt starptautisku auditoriju un pastāstīt par sevi, rīkot tikšanās, tostarp sportistu tikšanās ar līdzjutējiem.

Mālmeisters pavēstīja, ka pa dienu šajā mājā lielākoties norisināsies ar biznesu saistītas tikšanās, jo bez iesaistītajiem Latvijas uzņēmumiem «Latvijas māju» nemaz nebūtu iespējams izveidot. «Savukārt vakaros uzstāsies mākslinieki, kuri ir labi pazīstami Latvijā un ārvalstīs, lielākoties Krievijā. Šāda māja ir veidota ar nolūku, lai Latvijas uzņēmēji un mākslinieki varētu paplašināt savu tirgu un iegūt jaunus kontaktus.»

LOK preses sekretārs šobrīd nevēlējās atklāt plašāku informāciju, kādi vēl mākslinieki «Latvijas mājā» būs sastopami, solot to pavēstīt nākamnedēļ.

Kā ziņots, 2014.gada Ziemas olimpiskās spēles Sočos būs lielākais sporta pasākums Krievijā kopš Padomju Savienības sabrukšanas. Tās norisināsies no 2014.gada 7. līdz 23. februārim.

Komentāri (43)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu