Pamatīgi izsmieta Soču olimpiskā centra divvietīgā tualete (198)

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielbritānijas raidkorporācijas BBC korespondenta tviterī publicētā fotogrāfija ar divvietīgu tualeti Soču olimpiskajā biatlona centrā sagādājusi ne mazums jautru brīžu mikroblogošanas vietnes lietotājiem.

Komentētāji plaši ironizējuši par mazmājiņas izkārtojumu un tās pielāgošanu iespējamām geju vajadzībām.

BBC korespondents Stīvs Rozenbergs tviterī pirmdien publicēja fotogrāfiju, kurā redzama Soču Biatlona centra tualetes kabīne ar diviem līdzās novietotiem klozetpodiem bez kādas atdalošās sienas apmeklētāju privātumam.

Divvietīgās mazmājiņas fotogrāfija retvītota simtiem reižu, lasītājiem neskopojoties ar sarkastiskiem komentāriem.

Daļa komentētāju ironizējuši par Krievijas pretrunīgi vērtēto «geju propagandas» aizlieguma likumu, jokojot, ka divvietīgās vīriešu tualetes projektētāji «izprot seksuālo minoritāšu vajadzības».

Citi komentētāji norādījuši, ka tualetes papīra ruļļa turētājs pie mazmājiņas sienas novietots krietni tālāk par rokas stiepiena attālumu.

Divvietīgā tualete pievērsusi arī Krievijas opozīcijas politiķa Alekseja Navaļnija uzmanību, kurš norādījis, ka divu labierīcību izmaksas bijušas 28 000 rubļu, bet ka šīs lietas radītais apkaunojums esot nenovērtējams.

Soču Biatlona centrs tika pabeigts pirms aptuveni diviem gadiem, finansējumu nodrošinot Krievijas valsts gāzes gigantam «Gazprom».

«Šī ēka ir viena no lielākajām un komfortablākajām šāda veida struktūrām pasaulē,» centra atklāšanas ceremonijā lepojās «Gazprom» pārstāvji.

Komentāri (198)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu