Bukmeikeri: Latvija zelta godalgu Rio neizcīnīs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas olimpiskajā komandā vislielākās cerības tiek liktas uz divkārtējo olimpisko čempionu BMX riteņbraukšanā Māri Štrombergu, volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu, šķēpmetēju Madaru Palameiku, vieglatlēti Lauru Ikaunieci-Admidiņu, cīkstoni Anastasiju Grigorjevu un svarcēlāju Artūru Plēsnieku. Taču pēc bukmeikeru kantora «Triobet» domām, neviens no sportistiem neiegūs zelta medaļu.

Visvairāk medaļu Latvijas olimpiskajai izlasei ir atnesis Štrombergs. Viņa iespējas iegūt zeltu bukmeikeri novērtējuši ar koeficientu 8.00 jeb 12% iespējamību. Šo likmi bukmeikeri skaidro ar lielo konkurenci, kas ik gadu pieaug šajā sporta veidā, un to, ka Olimpiādes kvalifikācijas reitingā Štrombergs ierindojies vien sestajā vietā.

Savukārt Latvijas veiksmīgākajam volejbola pārim Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam bukmeikeri piešķīruši koeficientu 11.50 jeb aptuveni 10% iespējamību. Arī šis koeficients, ņemot vērā lielo konkurenci, nav slikts rādītājs, taču tas neliecina par iespēju uzvarēt.

Līdzīgas izredzes jeb aptuveni 10% iespēja uzvarēt piešķirtas šķēpmetējai Madarai Palameikai un Laurai Ikauniecei-Admidiņai. Nedaudz vairāk izredžu Latvijas izlasei atnest zeltu bukmeikeri saskata cīkstonei Anastasijai Grigorjevai, viņas uzvaru vērtējot ar 13% varbūtību.

Riodežaneiro olimpiskās spēles risināsies no 5. līdz 21. augustam. Latviju tajās 13 dažādās sporta disciplīnās pārstāvēs 33 sportisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu