Arī baltkrievi apstākļus olimpiskajā ciematā nosauc par «antisanitāriem»

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Baltkrievijas olimpiskā komanda nosaukusi apstākļus olimpiskajā ciematā Riodežaneiro par «antisanitāriem» dienu pēc tam, kad, raizējoties par veselību, Austrālijas olimpieši atteicās tajā ievākties.

Sūdzības bija par karstā ūdens trūkumu, jo dažkārt bijis pieejams tikai aukstais ūdens, kā arī nestrādājošu kanalizācijas sistēmu.

Savā interneta mājaslapā Baltkrievijas Olimpiskā komiteja ievietojusi fotogrāfijas ar netīriem logu stikliem un dušas telpu, pavadot tos ar komentāru «pārāk daudz atkritumu, Rio organizācijas komitejai vēl daudz darba, lai apstākļi atbilstu sanitārajām prasībām».

Austrālijas atlēti svētdien atteicās ievākties olimpiskajā ciematā, bet delegācijas vadītāja Kitija Čillere sacīja, ka ūdens sūce un problēmas ar elektrību rada «apdraudējumu».

Čillere pauda cerību trešdien beidzot apmesties ciematā, jo tikmēr Austrālijai nākas papildus maksāt par uzturēšanos viesnīcā un ekipējuma mazgāšanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu