Noraidīta Isinbajevas prasība pielaist viņu Rio individuāli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Divkārtējā olimpiskā čempione kārtslēkšanā krieviete Jeļena Isinbajeva saņēmusi noraidošu atbildi no Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) ļaut viņai piedalīties Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, paziņojusi pati sportiste, kas bija iesniegusi individuālu pieteikumu par dalību četrgades nozīmīgākajā sporta forumā.

«Pirms 20 minūtēm es saņēmu negatīvu atbildi no IAAF sekretariāta,» ceturtdienas vakarā savā «Instagram» profilā rakstīja titulētā sportiste. «Diemžēl izņēmums netika pieļauts. Olimpiskajām spēlēm Rio es neesmu pielaista.»

34 gadus vecā sportiste vairākkārt asi kritizējusi IAAF lēmumu izslēgt Krievijas vieglatlētus no dalības olimpiskajās spēlēs. Viņa to nosaukusi par netaisnību.

«Paldies visiem par lielo atbalstu, milzīgs paldies. Liktenis nav lēmis man piedalīties Rio,» viņa raksta.

Isinbajeva būtu viena no Krievijas vieglatlētikas komandas galvenajām cerībām uz augstu vietu Rio olimpiskajās spēlēs. Krievijas sportistei pieder pasaules rekords, kas ir 5,06 m, bet šajā sezonā viņa pārvarējusi 4,90 m augstumu, kas ir šīs sezonas labākais rezultāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu