Ričardsones-Volšas kļūst par pirmo precēto lesbiešu pāri, kas uzvar olimpiskajās spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas lauka hokeja sieviešu izlases spēlētājas Keita Ričardsone-Volša un Helēna Ričardsone-Volša piektdien Riodežaneiro kļuva par pirmo precēto netradicionālas seksuālas orientācijas pāri, kuras uzvarējušas olimpiskajās spēlēs.

Riodežaneiro Olimpiādes lauka hokeja sieviešu turnīra finālā Lielbritānija piektdien uzvarēja Nīderlandi, pirmo reizi kļūstot par olimpiskajām čempionēm. Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 3:3 (2:2, 1:1), bet pēcspēles metienos ar 2:0 labākas bija britu sportistes.

Keita un Helēna apprecējās pirms trim gadiem, bet attiecībās viņas ir kopš 2008.gada. Savukārt lauka hokeju abas sāka spēlēt pusaudžu gados, kad arī abas iepazinās.

Interesanti, ka Riodežaneiro abām ir jau ceturtās olimpiskās spēles karjerā, taču pirmās, kurās viņas piedalās kā precēts pāris.

Keita Ričardsone-Volša ir Lielbritānijas izlases kapteine, savukārt pirms attiecībām ar Helēnu viņa bija saderinājusies ar Lielbritānijas vīriešu lauka hokeja izlases nu jau bijušo kapteini Bretu Džerārdu.

Pirms četriem gadiem Londonas olimpiskajās spēlēs Keita Volša un Helēna Ričardsone izcīnīja bronzas medaļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu