Skandalozais Lohte pazaudējis vēl divus sponsorus

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc skandāla Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs divas ietekmīgas kompānijas - «Ralph Lauren» un «Airweave» pārtraukušas sadarbību ar amerikāņu peldētāju Raienu Lohti.

» «Ralph Lauren» līgums ar Lohti bija noslēgts līdz Rio olimpisko spēļu beigām. Mūsu kompānija negrasās pagarināt līgumu ar Lohti,» sacīts kompānijas paziņojumā.

Atgādināsim, ka sadarbību ar ar Lohti pārtrauca arī peldēšanas piederumu ražotājs «Speedo».

32 gadus vecais Lohte, Džeks Kongers, Gunnars Bencs un Džimijs Faigens olimpisko spēļu laikā, atgriežoties no kādas privātas ballītes, iekūlās nepatikšanās. Viņi apgalvoja, ka, ar taksi atgriežoties olimpiskajā ciematā, mašīnu apstādinājis kāds vīrietis, kuram pie krūtīm bijusi policijas nozīme. Vīrietis Lohtem pielicis pie deniņiem ieroci un peldētājus aplaupījis. Vēlāk Lohte gan skaidroja, ka laupīšana notikusi degvielas uzpildes stacijā.

Brazīlijas policija sāka izmeklēšanu, un tajā noskaidrojās, ka peldētāji ir nekaunīgi melojuši, jo nekāda laupīšana nebija notikusi. Policija paziņoja, ka amerikāņi izdemolējuši benzīntanka tualeti un uzvedušies izaicinoši, piemēram, urinējuši pie uzpildes stacijas logiem. Pēc tam viņiem izcēlies konflikts ar benzīntanka darbiniekiem, kuri pauduši neapmierinātību par viesu uzvedību. Darbinieki izsaukuši policiju, taču līdz tās atbraukšanai abas puses jau bija vienojušās un amerikāņi bija samaksājuši kompensāciju par izdemolēto tualeti.

Par notikušo Lohte jau vairākkārt publiski atvainojies.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu