Kantānei pēdējā vieta Rio paraolimpisko spēļu lodes grūšanas sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas sportiste Taiga Kantāne otrdien ierindojās septītajā vietā starp septiņām sportistēm Riodežaneiro paraolimpisko spēļu lodes grūšanas sacensībās.

Par paraolimpisko spēļu čempioni F37 medicīnas grupā šajā vieglatlētikas disciplīnā otrdien tika kronēta vāciete Franciska Lībharta, kura, lodi aizgrūžot 13,96 metrus tālu, uzstādīja arī jaunu pasaules rekordu.

Kantāne tikmēr ar 8,78 metriem bija pēdējā vietā, turklāt tikai viens mēģinājums no sešiem viņai nebija ieskaitīts. No septītās vietas latvieti šķīra 76 centimetri.

Pie sudraba godalgas tikmēr otrdien lodes grūšanā tika ķīniete Mi Na, kuras rezultāts bija 13,73 metri, bet bronzu ieguva čehiete Eva Berna (11,23 metri).

Kantānei gan paraolimpiskās spēles vēl nav noslēgušās, jo sestdien viņu gaida sacensības diska mešanā.

LETA jau ziņoja, ka Latvija Riodežaneiro paraolimpiskajās spēlēs līdz šim guvusi trīs medaļas - titulētais Aigars Apinis triumfēja diska mešanas sacensībās un izcīnīja savu ceturto zelta medaļu karjerā, Diāna Dadzīte bija labākā šķēpmešanā, savā medicīnas grupā labojot pasaules rekordu, bet Edgars Bergs pirmdien ieguva bronzu lodes grūšanā.

Riodežaneiro paraolimpiskās spēles, kur Latviju pārstāv 11 sportisti, norisināsies līdz svētdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu