Latvijai Phjončhanas OS paredz pa zelta un sudraba medaļai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvija nākamā gada Phjončhanas olimpiskajās spēlēs varētu izcīnīt vienu zelta un vienu sudraba medaļu, vēsta organizācijas «Gracenote» (agrāk - «Infostrada Sports») jaunākā pētījuma rezultāti.

«Gracenote» skatījumā par olimpisko čempionu skeletonā kļūs Martins Dukurs, bet pie sudraba medaļas bobslejā četriniekos tiks Oskars Melbārdis.

Pirmo vietu medaļu tabulas kopvērtējumā prognozē vāciešiem, kuri iegūšot 14 zelta, 12 sudraba un astoņas bronzas medaļas. Tāpat 34 medaļas prognozē norvēģiem, kuriem tikšot 12 zelti un pa 11 sudrabiem un bronzām. Savukārt trešo vietu ar desmit zelta, 11 sudraba un desmit bronzas medaļām prognozē amerikāņiem.

Tikmēr mājinieki dienvidkorejieši tikšot pie septiņām zelta medaļām un pa vienai sudraba un bronzas godalgām, kas viņiem dos septīto vietu.

Skeletonā vicečempiona titulu paredz Aleksandram Tretjakovam, bet bronzu mājiniekam Sunbinanm Junam. Savukārt bobslejā «Gracenote» čempiona titulu divniekos un četriniekos paredz vācietim Frančesko Frīdriham.

Pērn «Gracenote» Riodežaneiro olimpisko spēļu priekšvakarā Latvijai prognozēja divas sudraba un vienu bronzas medaļu, taču latvieši mājās atbrauca bez godalgām.

2014.gada ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos Latvija izcīnīja divas sudraba un divas bronzas medaļas.

Phjončhanas olimpiskās spēles norisināsies nākamgad no 9. līdz 25.februārim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu