Reportieris izaicina bobslejistus Melbārdi un Dreiškenu starta ieskrējiena testiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Gaidot Ziemas Olimpiskās spēles, LMT Viedtelevīzija piedāvā raidījumu «Olimpiskais izaicinājums» par mūsu olimpiešiem un viņu ceļu līdz nozīmīgajam startam Dienvidkorejā. Priekšpēdējā raidījuma epizodē pirms Olimpisko spēļu atklāšanas LMT reportieris Edgars Buļs dosies uz Siguldas bobsleja trasi pie Latvijas bobslejistiem un mēģinās ieskrējienā pietuvoties Oskara Melbārža un Daumanta Dreiškena rezultātiem.

Bobslejisti neapšaubāmi ir Latvijas olimpiskā cerība. Edgars Buļs dosies uz Siguldu, lai pats pārliecinātos, ka mūsu vīri ir ļoti stipri, ātri un gatavi cīņai par medaļām. Edgars noskaidros, kas ir svarīgs bobslejā un kā mūsu sportisti gatavojas startiem Phjončhanā.

Aizvadījis fiziskās sagatavotības treniņu kopā ar Daumantu Dreiškenu, Latvijas karognesēju Olimpiskajās spēlēs, Edgars būs gatavs trenera Sanda Prūša izaicinājumam 30 metru sprintā.

Vai olimpiskajam reportierim sanāks iekļauties 3.5 sekundēs? Un vai viņam ieskrējienā ledus estakādē kaut nedaudz izdosies pietuvoties olimpiešu Oskara Melbārža un Daumanta Dreikšena treniņu laikiem? To noskaidrosim jaunākajā Olimpiskajā izaicinājumā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu