Reportāža no Phjončhanas. Cauce: kamaniņas ir filigrāns sporta veids

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir kopā ar Latvijas izlasi Ziemas Olimpisko spēļu norises vietā Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. LMT Viedtelevīzija piedāvā jaunāko reportāžu no Phjončhanas, kurā Edgars tiekas ar Latvijas olimpiskās izlases kamaniņu braucēju Elīzu Cauci.

Vakar pirmos startus aizvadīja vairāki Latvijas olimpieši. Starp tiem arī vīru kamaniņu braucēji Kristers Aparjods, Inārs Kivlenieks un Artūrs Dārznieks. Sieviešu kamaniņu braucēja Elīza Cauce intervijā stāsta, cik ļoti jutusi līdzi puišiem sacensību brīdī un kādu ietekmi uz sportistu cīņassparu atstāj pieļautās kļūdas brauciena laikā.

Bet, kamēr vīru komanda turpina savu cīņu par olimpiskajiem sasniegumiem, Latvijas sieviešu kamaniņu braucējas jau tagad var lepoties ar pirmo balvu Olimpiādē. Edgars ir atzinis viņas par skaistāko komandu Phjončhanā un sarunā ar Elzu skaidro, vai kamaniņu sports ir piemērots sievietēm un vai Elza ieteiktu vecākiem sūtīt savas meitas šī sporta veida apmācībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu