Video: Daiļslidošanas leģenda Lambjēls Vasiļjevam rāda četrkāršos lēcienus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LMT Straume publicitātes foto

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir kopā ar Latvijas izlasi Ziemas olimpisko spēļu norises vietā Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. LMT Viedtelevīzija piedāvā jaunāko reportāžu no Phjončhanas par Latvijas daiļslidošanas zvaigznes Denisa Vasiļjeva gatavošanos pirmajam Olimpiskajam startam.

Āzijā tikai retā disciplīna popularitātes ziņā var mēroties ar daiļslidošanu, tādēļ Phjončhana ar nepacietību gaida šī graciozā sporta veida sacensības. Edgars Buļs uz sarunu aicinājis Denisa Vasiļjeva treneri Stefanu Lambjēlu, kura vadībā sportists trenējas savām pirmajām Olimpiskajām spēlēm. Stephen Lambiel ir pārliecināts par sava audzēkņa gatavību un arī pats joprojām spēj izpildīt četrkāršo lēcienu bez piepūles.

Savukārt Deniss, izmēģinājis Phjončhanas ledu, ir apņēmības pilns parādīt vislabāko sniegumu savā Olimpiskajā debijā.
Seko līdzi Latvijas sportistu sacensību tiešraidēm LMT Mājas viedtelevīzijas LTV7 kanālā un skaties interesantāko notikumu reportāžas no Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm ik dienu arī lietotnē LMT Straumē un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu