Kad pēdējā vieta ir kā liela uzvara

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Phjončhanas olimpiskajās spēlēs piedalās četri Meksikas sportisti. Viens no tiem ir Hermans Madraso (Greman Madrazo), kurš piedalījās distanču slēpošanā. Kaut arī viņš sacensībās palika pašā pēdējā vietā, konkurenti un līdzjutēji viņu finišā sagaidīja ar lielām ovācijām.

43 gadus vecais Madraso iepriekš nodarbojās ar skriešanu un triatlonu. Tikai pirms gada viņš iemācījās slēpot. Piektdien meksikānis aizvadīja 15 kilometru brīvā stila slēpojumu, finišējot pēdējā - 116. vietā.

Madraso no olimpiskā čempiona šveicieša Dario Kolonjas atpalika nepilnas 26 minūtes. Kaut arī meksikānis sacensībās palika pēdējais konkurenti un fani viņu finišā sagaidīja kā uzvarētāju.

Latvijas distanču slēpotājs Indulis Bikše šajās sacensībās ieguva 65. vietu. Viņš zaudēja visiem trim Igaunijas slēpotājiem, no kuriem visaugstāk bija 22. vietas ieguvējs Karels Tamjarvs, taču latvietis pārspēja abus Lietuvas slēpotājus.

Savukārt šveicietis Kolonja par olimpisko čempionu 15 kilometru distancē kļuva trešajās olimpiskajās spēlēs pēc kārtas, kas nevienam citam slēpotājam nebija izdevies, startējot arī citās distancēs,

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu