Video: Kur Dukurs trasē pazaudēja medaļu un kur jāuzmanās Melbārdim?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir kopā ar Latvijas izlasi Ziemas Olimpisko spēļu norises vietā Dienvidkorejā, lai ik dienu ziņotu par aktuālākajiem notikumiem un mūsējo panākumiem. LMT Viedtelevīzija piedāvā reportāžu no Phjončhanas par ziemas sporta veida veidu karali – bobsleju.

Gatavojoties ilgi gaidītajiem Latvijas bobsleja divnieku startiem, Olimpiskais reportieris šoreiz uz sarunu aicinājis Normundu Kotānu, bijušo bobsleja pilotu un Phjončhanas Olimpisko spēļu organizatoru konsultantu.

Normundam ir, iespējams, atbildīgākais darbs no visiem latviešiem šajās Olimpiskajās spēlēs, tāpēc Edgars izjautās ekspertu par bobsleja un skeletona trases niansēm. Kuras virāžas iegāzušas Martinu Dukuru, vai trase tika pielāgota Olimpiskajam čempionam Junam un kas jāņem vērā mūsu bobslejistiem, lai izcīnītu medaļas – to noskaidrosim jaunākajā reportāžā!

Tā kā aktualizējies jautājums, vai Latvija spētu uzņemt Ziemas Olimpisko spēļu bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta sacensības 2026. gadā, Edgars arī izjautās Normundu par to, kas jāpaveic, lai Siguldā viss atbilstu olimpiskajām prasībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu