Latvijas šorttrekists Zvejnieks cenšas pārdot telefonu, kādu dāvina visiem olimpiešiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no Facebook

Latvijas olimpiskās delegācijas šorttrekists Roberts Zvejnieks vēl pirms sava pēdējā starta Phjončhanas olimpiskajās spēlēs cenšas pārdot telefonu, kādu saņem visi olimpieši.

«»Samsung Note 8» (64gb), individuālais olimpiskais dizains,» sociālā tīkla «Facebook» grupā, kur iespējams pirkt un pārdot, ierakstījis Zvejnieks, kurš piebildis, ka līdzi nāk arī «Samsung» portatīvā akumulatora baterija un oriģinālais vāciņš ar olimpisko dizainu. Viņš vēlas par to saņemt 1000 eiro.

«Šis ir individuāls modelis, ko neražo un veikalos iegādāties nevar,» piebildis Zvejnieks. «Atvērts tikai, lai aktivizētu. Iegādāties varēs 28.februārī.»

Roberts Zvejnieks cenšas pārdot telefonu
Roberts Zvejnieks cenšas pārdot telefonu Foto: Ekrānšāviņš no Facebook

Šādus telefonus saņēma aptuveni 4000 Phjončhanas olimpisko spēļu dalībnieki, izņemot Ziemeļkorejas un Irānas sportistus, jo pret šīm divām valstīm ieviestas ANO sankcijas.

Zvejnieks sestdien izcīnīja 15.vietu olimpisko spēļu 1000 metru distancē, bet nākamajā nedēļā viņam plānots starts sev parocīgākajos 500 metros.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu