Leģendārais Bjērndālens: Par savu nākotni lemšu pēc sezonas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Astoņkārtējais olimpiskais čempions norvēģu biatlonists Ūle Einārs Bjērndālens par savu turpmāko karjeru lems pēc šīs sezonas beigām.

44 gadus vecais Bjērndālens netika iekļauts Norvēģijas izlases sastāvā dalībai Phjončhanas olimpiskajās spēlēs, bet viņš tajās ir kā Baltkrievijas delegācijas pārstāvis.

«Par savu nākotni biatlonā lemšu pēc šīs sezonas,» televīzijas kanālam «Belarus-1» sacīja Bjērndālens. «Tas jāapspriež ģimenē, jājautā meitai un sievai Darjai. Protams, tas ir grūts jautājums. Esmu motivēts trenēties, lai sagatavotos sacensībām. Taču jāizvērtē veselības stāvoklis, jāredz kopējā aina, un pēc tam pieņemšu lēmumu.»

Bjērndālens ir precējies ar Baltkrievijas biatlonisti Darju Domračovu, kura Phjončhanā izcīnīja sudraba medaļu 12,5 km masu starta sacensībās.

Bjērndālens olimpiskajās spēlēs kopā ieguvis 13 medaļas, no kurām astoņas zelta. Ar savu tautieti slēpotāju Māritu Bjergenu viņš dala Ziemas olimpisko spēļu titulētākā sportista godu.

Pēc olimpiskajām spēlēm biatlonā vēl risināsies trīs Pasaules kausa izcīņas posmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu