Sandis Prūsis: Medaļa ir visas komandas nopelns!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Olimpiskais reportieris Edgars Buļs ir sagatavojis jaunāko reportāžu no Phjončhanas – sarunu ar Latvijas bobsleja komandas galveno treneri Sandi Prūsi par mūsu bobslejistu panākumiem Olimpiādē.

Kā sportistam un trenerim Sandim Prūsim šīs ir jau astotās olimpiskās spēles. Edgars aicināja Sandi uz sarunu, lai aprunātos par sajūtām pēc divnieku ekipāžas izcīnītās bronzas. Sandis intervijā stāsta par grūto ceļu līdz panākumiem un skaidro, kādēļ neilgi pirms sacensībām tika pieņemts lēmums veikt ekipāžas stūmēja maiņu.

Neskatoties uz savu lēmumu, Sandis Prūsis uzsver, cik nozīmīgs bronzas medaļas iegūšanā bija katrs komandas biedrs, augstu vērtējot gan Daumanta Dreiškena, gan Jāņa Strengas sagatavotību un ieguldījumu komandas sasniegumos.

Seko līdzi Latvijas sportistu sacensību tiešraidēm LMT Mājas viedtelevīzijas LTV7 kanālā un skaties interesantāko notikumu reportāžas no Phjončhanas Ziemas Olimpiskajām spēlēm ik dienu arī lietotnē LMT Straumē un internetā.

Skatītāji aicināti atbalstīt mūsu sportistus un iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #LatvijaKorejā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu