Handbolisti kapitulē Ēģiptei un RD kausā ieņem ceturto vietu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Ceturtdien Rīgas domes kausā Latvijas vīriešu handbola izlase ar 20:30 piekāpās Ēģiptes valstsvienībai un turnīra noslēgumā ieņēma ceturto vietu. Par uzvarētājiem kļuva Krievija.

Latvijas handbolistiem padevās pagalam neveiksmīgs spēles sākums – pirmo desmit minūšu laikā latvieši guva tikai vienus vārtus, nokļūstot iedzinējos ar 1:7. Kļūdas un neprecizitātes kā uzbrukumā, tā aizsardzībā turpinājās arī vēlāk, un pie rezultāta 3:11 spēles 20. minūtē Uģim Vikštremam nācās jau otro reizi pieprasīt minūtes pārtraukumu. Savu spēles pavedienu līdz pārtraukumam tā arī neizdevās atrast, un Latvijas deficīts pieauga līdz desmit vārtiem – 6:16 – turklāt puslaika izskaņā diskvalifikāciju nopelnīja Artis Kurmēns. No spēles pirmajā puslaikā Latvija guva tikai divus vārtus (pārējie četri – no 7 metru soda metienu līnijas).

Otrā puslaika sākumā izdevās divus vārtus atspēlēt, tomēr ēģiptieši atkal atbildēja ar to pašu, bet puslaika turpinājumā savu pārsvaru vēl vairāk palielināja – nepilnas desmit minūtes pirms spēles beigām Latvijas deficīts sasniedza jau 13 vārtus – 15:28. Pašā galotnē dažus vārtus izdevās atspēlēt, piekāpjoties ar mīnus desmit – 20:30.

Dienas pirmajā spēlē Krievija ar 28:21 pārspēja Baltkrieviju, tādējādi ar trim uzvarām trijās spēlēs pārliecinoši triumfēja Rīgas domes kausā otro gadu pēc kārtas.

Latvija – Ēģipte 20:30(6:16)

Latvija: Pavlovičs 5/1, Veršakovs 5/4, Lielais 4, Strazdiņš 2, Kiršteins 2, Gūtmanis 1, Borodovskis 1.

Baltkrievija – Krievija (9:12)

Labākie spēlētāji

Krievija - Pāvels Atmans

Ēģipte - Jehija Eldera

Baltkrievija - Vjačeslavs Saldatenko

Latvija - Edgars Kukša

Rezultatīvākais spēlētājs - Dmitrijs Kovaļevs (22 vārti)

Vērtīgākais spēlētājs - Elsams Eisaa (Ēģipte)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu