Latvijas handbolisti Rīgas domes kausā šogad sacentīsies ar Ēģipti, Nīderlandi un Igauniju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raivo Sarelainens

Šī gada Rīgas domes kausa izcīņas turnīrā, kas tradicionāli norisinās decembra beigās, Latvijas handbola valstsvienībai konkurenci sastādīs Ēģiptes, Nīderlandes un Igaunijas komandas.

Igaunijas handbolisti Rīgā bijuši regulāri viesi, piedaloties 12 turnīros, no kuriem pēdējoreiz – 2014.gadā, kad ierindojās otrajā vietā aiz Latvijas. Ēģipte Rīgas domes kausā startējusi pēdējos divos gados, ieņemot otro (2016.) un ceturto (2015.) vietu.

Savukārt vienīgā pretiniece, kam dalība turnīrā būs debija, ir Nīderlande, kas bija Latvijas valstsvienības pretiniece aizvadītajā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Jāatgādina, ka Latvija nīderlandiešiem piekāpās abās savstarpējās spēlēs sīvā cīņā – 27:29 savā laukumā un 24:25 viesos.

Zināms arī Rīgas domes kausa provizoriskais spēļu kalendārs. Turnīru 27.decembrī plkst. 18:00 atklās Nīderlandes un Ēģiptes komandas, bet Latvija pirmo spēli aizvadīs pret Igauniju plkst. 20:00. Turnīra otrajā dienā latvieši tai pašā laikā spēkosies ar Nīderlandi, bet turnīru noslēgts 29.decembrī plkst. 12:00 pret Ēģipti.

Pērn Latvijas handbolisti Rīgas domes kausa turnīrā ierindojās ceturtajā vietā, bet par uzvarētājiem otro reizi pēc kārtas kļuva Krievijas handbolisti, apsteidzot arī Ēģipti un Baltkrieviju. Latvija turnīrā triumfējusi deviņas reizes, pēdējo no tām – 2014. gadā. Šogad turnīrs piedzīvos jubileju, jo norisināsies jau 20. reizi.

Rīgas domes kauss. Provizoriskais spēļu kalendārs

27. decembris

  • 18:00 Nīderlande – Ēģipte
  • 20:00 Latvija – Igaunija

28. decembris

  • 18:00 Ēģipte – Igaunija
  • 20:00 Latvija – Nīderlande

29. decembris

  • 10:00 Igaunija – Nīderlande
  • 12:00 Latvija – Ēģipte
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu