9. jūnijā norisināsies tradicionālais Jūrmalas velomaratons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Baltijas Maratoni sporta pasākumu sezonu atklās ar tradicionālo Jūrmalas velomaratonu, kurā plānota lielākā izklaides aktivitāšu programma gan dalībniekiem, gan apmeklētājiem. Dalībniekus iepriecinās «Lego» bērnu pilsēta, Avārijas Brigādes parka atrakcijas, balansa velo trase, poniju izjādes, «Lego» tēli un dažādi konkursi visas dienas garumā.

Jūrmalas velomaratons, kas norisināsies 9. jūnijā, tradicionāli ir viens no lielākajiem tautas sporta pasākumiem Latvijā, kas pulcē tūkstošiem dalībnieku. Arī šogad ir izstrādātas īpašas pasākuma piemiņas velo formas, integrējot Jūrmalas pilsētas identitāti, kuras iespējams pasūtīt, veicot reģistrāciju. Bērnu uzmanību noteikti piesaistīs «Lego» bērnu izklaides centrs, kur bez maksas, visas dienas garumā, varēs pēc sirds patikas izspēlēties ar «Lego» modeļiem. «Lego» tēli bērnus izklaidēs ar dažādiem konkursiem un jautriem foto mirkļiem.

Katru dalībnieku finišā iepriecināsim ar īpašām piemiņas medaļām no Jūrmalas pilsētas un, ņemot vērā agros starta laikus, Green Motors tautas distances dalībniekiem mundrumu atjaunosim ar bezmaksas «Lavazza» kafiju.

«Lai gan velomaratonā ir distances dažādiem sagatavotības līmeņiem, Ģimenes un Bērnu distances ir nemainīgi populārākās un pulcē simtiem dalībnieku. Vecāki izmanto to kā iespēju aktīvi pavadīt laiku un mudināt bērnus sportot svaigā gaisā, rādot labu piemēru, sportojot kopā ar mazajiem. Šajās distancēs noteicošais ir pozitīva pieredze, nevis sacensību gars. Ir milzīgs prieks redzēt katru gadu aizvien vairāk bērnu un jauniešu mazajās distancēs, kuriem viņu pirmā medaļa būs milzīgs lepnums par paveikto,» pauž pasākuma organizators Kaspars Tupiņš.

Jūrmalas velomaratonā būs pieejamas trīs šosejas riteņbraukšanas distances, to skaitā Green Motors tautas distance, 1A.LV 15 km Ģimenes brauciens, kā arī «Lego» Bērnu distances (500-1000 m) bērniem līdz 12 gadu vecumam. Bērnu distancēs drīkst piedalīties arī ar skrejriteņiem un trīsriteņiem. Katru mazo varoni pie finiša līnijas gaidīs ne tikai īsta medaļa, bet arī pārsteigums no «Lego» un «Rasēna». Tāpat, rūpējoties par sacensību dalībnieku labsajūtu, vairākos trases punktos tiks nodrošināts slāpes remdējošais dabīgais minerālūdens «Venden».

Reģistrēties Jūrmalas velomaratonam var elektroniski mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv līdz 7. jūnijam (ieskaitot), kā arī sacensību dienā klātienē.

Jūrmalas velomaratonu organizē Baltijasmaratoni.lv, aicina Jūrmalas pilsēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu