Gulbis izcīna karjeras pirmo ATP vienspēļu titulu (158)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CameraSport

Ernests Gulbis svētdien izcīnīja karjeras pirmo ATP turnīru vienspēļu titulu. Delribīčas "ATP World Tour 250" turnīra finālā Latvijas pirmā rakete ar rezultātu 6:2, 6:3 pieveica ar 2. numuru izlikto Horvātijas tenisistu Ivo Karloviču.

Papildināts viss teksts.

Pirmajā setā Gulbis divreiz - 5. un 7. geimā lauza 208 cm slaidā horvāta servi, bet savu neatdeva ne reizi, kā rezultātā guva visai pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

Otrā seta trešajā geimā latvietis izmantoja vienu no divām breikbumbām un lauza sāncenša servi, pārņemot vadību (2:1, 3:1), kuru turpinājumā vairs neatdeva. Līdz ar to Gulbis guva panākumu setā, bet visā mačā bija pārāks ar 6:2, 6:3. 

Stundu un 20 minūšu ilgajā spēlē Gulbis izpildīja 6 ''eisus'', bet Karlovičs neatvairāmi servēja 14 reizes. 

Par uzvaru turnīrā Latvijas labākais tenisists nopelnīja 250 ranga punktus, savā īpašumā ieguva 75700 ASV dolāru lielu naudas prēmiju un "Porsche" automašīnu.

Tenisa Profesionāļu asociācijas (ATP) rangā 31 gadu vecais Karlovičs ieņem 33. pozīciju, kamēr Gulbis atrodas 72. vietā.

Tas Gulbim bija viņa karjeras pirmais tituls aizvadītajos 66. ATP kategorijas turnīros.

Kā ziņots, pusfinālā Gulbis ar rezultātu 6:4, 6:4 pieveica Somijas tenisistu Jarko Nieminenu.

Komentāri (158)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu