Gulbim šovakar pirmā cīņa Losandželosā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis šovakar ar maču pret Taivānas tenisistu Jenu-Hsunu Lu sāks cīņu Losandželosā notiekošajā "LA Tennis Open" turnīrā. Mača sākums paredzēts ap plkst. 22.00 pēc Latvijas laika.

Līdz šim Gulbja un Taivānas tenisista ceļi kortā nav krustojušies. Abu sportistu izredzes uz panākumu tiek vērtētas līdzīgi, jo ATP rangu tabulā abi atrodas blakus. 20 gadus vecais Gulbis tajā ieņem 62. pozīciju, bet Hsunus Lu ir vienu vietu zemāk.

Gan taivānietis, gan latvietis pagājušajā nedēļā spēlēja Indianapolisas turnīrā, kur ne viens, ne otrs netika tālāk par 1. kārtu. Tiesa, Gulbis pārī ar krievu Dmitriju Tursunovu triumfēja dubultspēļu sacensībās, un arī šoreiz Losandželosā Latvijas/Krievijas pāris centīsies atkārtot pagājušajā nedēļā sasniegto. Bet pirmās kārtas pretinieki Gulbim/Tusunovam būs vieni no galvenajiem favorītiem - brazīlietis Bruns Suarešs un Kevins Uljets no Zimbabves.

Ja vienspēļu turnīrā Gulbim izdosies iekļūt otrajā kārtā, tad, iespējams, viņa nākamais pretinieks varētu būt ar 8. numuru izliktais Krievijas tenisists Marats Safins, kas pirmajā raundā sacentīsies ar mājinieku Robiju Džinepri.

Pērn Losandželosas "ATP World Tour 250" raudzes turnīrā triumfēja pasaules ranga sestās vietas īpašnieks argentīnietis Huans Martins del Potro, bet šoreiz viņš savu titulu neaizstāvēs. Šogad sacensībās par galveno favorītu tiek uzskatīts vācietis Tomijs Hāss (ATP 22), kurš izsēts ar pirmo numuru.

"LA Tennis Open" notiek uz cietā seguma, kura kopējais balvu fonds ir 700000 ASV dolāru, bet turnīra uzvarētājs savu kontu papildinās par 100000 dolāru, kā arī 250 ATP ranga punktiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu