Klijstersa cer atgriezties nākamgad (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Beļģu tenisistei Kimai Klijstersai jauna kreisās plaukstas locītavas operācija nebūs nepieciešama. Tomēr sportiste izlaidīs atlikušo sezonas daļu un ļaus atpūsties sastieptajam rokas muskulim, turklāt lielākai efektivitātei uzliks ģipsi.

Šosezon plaukstas locītavas traumas dēļ tenisiste nespēlē jau veselus piecus mēnešus. Vasarā tika veikta operācija. Klijstersa paskaidroja: lai gan viņa spēlē ar labo roku, kreisā viņai nepieciešama spēcīgam sitienam no kreisās puses ar abām rokām. Kortā viņa atgriezās jau pagājušajā nedēļā - Haselltes turnīrā Beļģijā. Aizcīnījusies līdz pusfinālam, viņa tā arī nespēja pabeigt maču pret krievieti Jeļenu Bovinu - sāpes bijušas pārāk lielas. Vietējā prese jau steidzās ziņot par Klijsterses neveiksmi kā par krustu pāri viņas profesionālajai karjerai. Jau tagad WTA rangu tabulā viņa ir noslīdējusi uz septīto vietu. Sezonas beigās šis kritiens turpināsies un viņa nokļūs ārpus labāko desmitnieka. Tomēr beļģiete ir apņēmības pilna un aktīvu spēlēšanu cer atsākt 2005. gada sākumā, kad norisināsies gatavošanās turnīri "Australian Open".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu