Kasablankas turnīrā Gulbis piekāpjas Klemānam (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kasablankas ATP turnīra pirmajā kārtā pirmdien Latvijas tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis sīvā cīņā ar 6-7, 3-6 zaudēja pazīstamajam francūzim Arno Klemānam.

Spēles pirmajā setā laukumā ritēja līdzīga cīņa, un nevienam no tenisistiem neizdevās lauzt pretinieka servi, tomēr taibreika izspēlē pārliecinoši ar 7:1 uzvarēja Klemāns.

Otrajā setā kādreizējam pasaules desmitajam labākajam tenisistam, kurš šajā turnīrā ir izlikts ar sesto numuru, divreiz izdevās lauzt Gulbja servi, un setā francūzis bija pārāks ar 6-3.

Gulbim šis bija jau otrais turnīrs pēc kārtas, kas notika Marokā. Pagājušajā nedēļā viņš piedalījās Marrākešas "Challenger" sērijas turnīrā, piedzīvojot zaudējumu otrajā kārtā.

18 gadus vecā Gulbja karjerā šī bija tikai ceturtā reize, kad viņš piedalījās ATP kategorijas turnīra pamatsacensībās. Savā pirmajā turnīra pagājušajā gadā Sanktpēterburgā latvietis iekļuva pusfinālā, bet visos nākamajos viņš ir piedzīvojis zaudējumus pirmajās kārtās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu