Federers pret Samprasu - tenisa ģēniju tikšanās (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pasaules tenisa pirmā rakete Rodžers Federers novembrī Āzijā aizvadīs trīs maču turneju ar pieckārtējo Vimbldonas turnīra uzvarētāju Pītu Samprasu. Abi, iespējams, visu laiku izcilākie tenisisti, tiksies Kualalumpurā, Seulā un Makao. Spēle Malaizijā tiks aizvadīta par godu valsts 50 gadu Neatkarības dienai.

Pīts Samprass.
Pīts Samprass. Foto: EPA/AFI

"Man pieder uzvaru skaita rekords "Grand Slam" turnīros, tomēr esmu pārliecināts, ka Rodžers kādu dienu to pārspēs," paziņojumā teica 35 gadus vecais Samprass, kurš savas karjeras laikā uzvarēja 14 prestižajos "Grand Slam" turnīros. "Tā kā neesmu vēl ļoti vecs, domāju, ka mūsu cīņas būs aizraujošas."

Kamēr vēl Samprass nebija beidzis savu profesionāļa karjeru, abi tenisisti savā starpā tikās vienu reizi. 2001. gada Vimbldonas turnīrā Federers piecu setu mačā izcīnīja smagu uzvaru.

Rodžers Federers.
Rodžers Federers. Foto: EPA/AFI

"Spēlēt pret Pītu ir sapņa piepildījums," teica Federers. "Es esmu patīkami satraukts par šo maču un savu pirmo vizīti Malaizijā."

Paredzams, ka spēle Seulā notiks 20. novembrī, 22. novembrī tenisisti tiksies Kualalumpurā, bet 24. novembrī Makao.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu