Hingisa spēlējas ar uguni, favorītes uzvar

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Gan pasaules ranga līderie Žustīne Enina un divkārtējā uzvarētāja Serēna Viljamsa, gan Martina Hingisa, kas Vimbldonā triumfēja tieši pirms desmit gadiem, un arī citas favorītes šodien sekmīgi tika galā ar uzdevumu numur viens, proti, guva uzvaras pirmajā sacensību kārtā.

2007. gada 25. jūnijs, Vimbldona. Martina Hingisa var uzelpot - lai arī grūti, pirmā kārta tomēr pārvarēta.
2007. gada 25. jūnijs, Vimbldona. Martina Hingisa var uzelpot - lai arī grūti, pirmā kārta tomēr pārvarēta. Foto: EPA/AFI

Vislielākās problēmas pašas sev šodien sarūpēja abas šveicietes. 1997. gada uzvarētāja Hingisa, kas šogad izsēta ar devīto numuru, pirmā seta taibreikā ar 6-7 (1:7) bez variantiem piekāpās britu tenisistei Naomi Keivedejai. Otrajā setā Hingisai izdevās uzvarēt ne bez piepūles ar 7-5, un tad jau izšķirīgajā partijā pasaules ranga kādreizējās līderes pārākums bija neapšaubāms (6-0).

Arī Šnaiderei (15) bija vajadzīgi visi trīs seti, lai tomēr pieveiktu francūzieti Kamilu Pinu (6-1, 4-6, 8-6), turklāt izšķirīgajā setā tas nāca tikai ar lielām, lielām pūlēm.

Par citām favorītēm, no kurām divas ir pieskaitāmas pie "pašām, pašām", var teikt, ka uzdevums bez lieka stresa pārvarēt pirmās kārtas barjeru tika paveikts labi.

Četrkārtējā "French Open" uzvarētāja Žustīne Enina smaida arī Londonā.
Četrkārtējā "French Open" uzvarētāja Žustīne Enina smaida arī Londonā. Foto: EPA/AFI

Prieks arī igauņiem, jo mūsu ziemeļu kaimiņu pirmā rakete Kaija Kanepi šodien ar 6-1, 6-4 pārspēja vācieti Tatjanu Meleku. 22 gadus vecā Kaija pasaules klasifikācijā šobrīd ieņem 58. vietu.

Citi interesantākie pirmās kārtas rezultāti:

Šahara Pīra (Izraēla, 16) - Tamarine Tanasugarna (Taizeme) 7-5, 6-2; Lūsija Safarova (Čehija) - Zuzanna Ondraškova (Čehija) 7-5, 6-2; Mariana Bartoli (Francija, 18) - Flavia Penneta (Itālija) 6-3, 6-1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu