Gulbis/Pavlovs atgūst vadību Latvijas izlasei spēlē ar Somiju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas tenisa pāris Ernests Gulbis/Deniss Pavlovs sestdien atguva Latvijas izlasei vadību Deivisa kausa izcīņas Eiropas/Āfrikas zonas otrās grupas otrās kārtas cīņā ar Somiju.

Tamperē notiekošajā cīņā šodien dubultspēlē Gulbis/Pavlovs trīs setos ar 6-2, 6-4, 6-3 uzvarēja somus Jarko Nieminenu/Tuomasu Ketolu, izvirzot Latviju vadībā 2-1. Tādējādi Latvijai ir nepieciešama viena uzvara atlikušajās divās vienspēlēs, lai uzvarētu visā cīņā un iekļūtu nākamajā kārtā.

Jau ziņots, ka pēc sacensību pirmajā dienā aizvadītajām divām vienspēlēm mačā bija neizšķirts 1-1. Vakar pirmajā vienspēlē Gulbis ar 7-5, 6-1, 6-2 uzvarēja somu Juho Pauku, bet pēc tam Andis Juška trīs setu cīņā ar 1-6, 6-7, 2-6 zaudēja somu līderim Jarko Nieminenam.

Rīt ieplānotas vienspēles Gulbis-Nieminens un Juška-Pauku, kurās arī izšķirsies šā pāra uzvarētājs.

Latvijas un Somijas pāra uzvarētājs iekļūs trešajā kārtā, kurā ar Monako-Ungārijas spēles uzvarētāju cīnīsies par iekļūšanu Deivisa kausa izcīņas Eiropas/Āfrikas zonas pirmajā grupā.

Deivisa kausa izcīņas Eiropas/Āfrikas zonas otrās grupas pirmās kārtas sacensībā Latvija ar 4-1 pieveica Bulgāriju, bet Somija ar 3-2 uzvarēja Kipru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu