Gulbis iekļūst US Open trešajā kārtā (25)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latvijas tenisists Ernests Gulbis ASV atklātā čempionāta otrās kārtas spēlē pārliecinoši pieveica vācieti Mihaelu Bereru, iekļūstot turnīra trešajā kārtā. Pirmajā setā Gulbis bija pārāks ar 7-6, otrajā pārliecinoši uzvarēja ar 6-2, bet trešajā - ar 6-1.

ATP rangu tabulā šonedēļ Berers atrodas 84.vietā, savukārt Gulbis ieņem 88.pozīciju.

Turnīra trešajā kārtā Gulbis tiksies ar spāni Tomiju Robredo, kurš dramatiskā piecsetu cīņā pārspēja amerikāni Merdiju Fišu.

Robredo, kas turnīrā izlikts ar astoto numuru, pirmajā kārtā ar 6-3, 7-6 (7:5), 6-1 pieveica amerikāni Bobiju Reinoldu, bet Fišs ar 6-4, 6-1, 6-2 pārspēja meksikāni Bruno Ečagaraju.

ATP rangā Robredo ieņem augsto astoto vietu.

Jau ziņots, ka pirmās kārtas mačā Gulbis ar rezultātu 7-5, 7-6 (7:4), 6-3 pieveica turnīrā ar 30.numuru izsēto Itālijas tenisistu Potito Starači.

Cits Latvijas tenisists Andis Juška nespēja iekļūt ASV atklātā čempionātā pamatturnīrā. Kvalifikācijā viņš pirmajā kārtā ar 6-3, 6-3 pieveica francūzi Antuānu Dipuī, bet otrajā kārtā ar 4-6, 6-3, 5-7 piekāpās japānim Go Soedam.

Komentāri (25)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu