Federers, iespējams, iesaistīts totalizatoru skandālā (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Sešpadsmitkārtējais "Grand Slam" tenisa turnīru uzvarētājs šveicietis Rodžers Federers, iespējams, ir iesaistīts totalizatoru skandālā, vēsta ziņu portāls "Tmz.com".

Proti, sporta pasaulē pazīstamās kompānijas "IMG" īpašnieks Teodors Forstmans tiek turēts aizdomās par likmju likšanu uz savu klientu spēlēm, turklāt izmantojot kompānijas naudu.

Zināms, ka viens no "IMG" klientiem ir tieši Federers.

Portāls "Tmz.com" vēsta, ka Forstmans lika likmi uz 2006.gada Francijas atklātā čempionāta finālmaču, kurā Federers tikās ar spāni Rafaelu Nadalu. Sākotnējā likmes summa bija 10 000 ASV dolāru (4990 latu), bet vēlāk tā tika palielināta līdz 40 000 dolāru (19 000 latu).

Kā liecina "Tmz.com" rīcībā esošā informācija, Forstmans likmi paaugstināja pēc tam, kad no Federera bija saņēmis kādu informāciju.

Netiek minēts, uz kādu tieši cīņas iznākumu Forstmans uzlika likmi, vien zināms, ka tā nostrādāja. 2006.gada Francijas atklātā čempionāta finālmačā Nadals uzvarēja ar rezultātu 1:6, 6:1, 6:4, 7:6 (4).

Tāpat "Tmz.com" Forstmanu apsūdz arī likmju veikšanā uz amerikāņu golfa zvaigznes un bagātākā pasaules sportista Taigera Vudsa spēlēm. Arī Vudss ir "IMG" klients.

Turklāt "Tmz.com" publiskojis arī dažus nepatīkamus faktus no Forstmana privātās dzīves, apvainojot viņu rasismā.

Tikmēr Forstmana preses sekretārs paziņojis, ka visi apvainojumi ir absurdi, uzsverot, ka līdzīgus apvainojumus "IMG" prezidenta virzienā 2008.gadā noraidīja tiesa.

Kompānija "IMG" bāzējas ASV un ir viena no pasaules vadošajām zīmolu jomā, it īpaši, pārstāvot sporta un šovbiznesa zvaigžņu intereses.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu