Gulbis atkāpies par piecām vietām ATP reitingā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis atkāpies par piecām pozīcijām jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) reitingā, ieņemot 57. vietu.

Pagājušajā nedēļā Gulbis piedalījās savā pēdējā turnīrā 2011. gada sezonā. Valensijas "ATP World Tour 500" sērijas turnīrā viņš nepārvarēja pirmās kārtas barjeru, kur ar rezultātu 3:6, 4:6 atzina amerikāņa Sema Kverija pārākumu.

Šosezon ATP tūrē paredzēti vairs tikai divi turnīri, no kuriem viens jau sācies Parīzē - ''BNP Paribas Masters'', kas ir "Masters 1000" kategorijas. Tāpat Londonā tika aizvadīts sezonas noslēguma turnīrs, kurā piedalīsies šā brīža astoņi labākie tenisisti pasaulē.

Otrs Latvijas labākais tenisists Andis Juška atkāpies par 26 vietām, noslīdot uz 533. pozīciju, bet Deniss Pavlovs pakāpies par divām vietām, uz 561. pozīciju.

ATP ranga līderis joprojām ir serbu tenisists Novāks Džokovičs, viņam seko spānis Rafaels Nadals, bet trešais ir skots Endijs Marejs.

Dubultspēļu rangā no latviešiem visaugstāk ir Juška, kurš atrodas 289. vietā. Nedēļas laikā viņš zaudējis 37 pozīcijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu