Gulbis zaudējis vienu pozīciju ATP rangā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis atkāpies par vienu pozīciju jaunākajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) reitingā, ieņemot 61. vietu.

Šosezon Gulbis vairs turnīros nepiedalīsies, jo ATP tūrē paredzēts tikai vienas sacensības - "ATP World Tour Finals", kurā piedalās pasaules astoņi labākie tenisisti.

Pirms nepilnām trijām nedēļām Gulbis piedalījās savā pēdējā turnīrā 2011. gada sezonā. Valensijas "ATP World Tour 500" sērijas turnīrā viņš nepārvarēja pirmās kārtas barjeru, kur ar rezultātu 3:6, 4:6 atzina amerikāņa Sema Kverija pārākumu.

Šobrīd Latvijas tenisistam ir 785 ranga punkti.

Savukārt otrs Latvijas labākais tenisists Andis Juška pakāpies par četrām vietām, ieņemot 528. pozīciju, bet Deniss Pavlovs spējis pakāpties par divām pozīcijām, ierindojoties 559. vietā.

ATP ranga līderis joprojām ir serbu tenisists Novāks Džokovičs, viņam seko spānis Rafaels Nadals, bet trešais ir skots Endijs Marejs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu