Gulbis ar pretinieka sagraušanu sāk Akapulko turnīru (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ernests Gulbis pagājušajā naktī sāka dalību Akapulko (Meksika) «ATP World Tour 500» sērijas tenisa turnīrā. Pirmās kārtas mačā viņš ar 6:1, 6:1 sagrāva Jensunu Lu no Taivānas, izcīnot savu pārliecinošāko uzvaru sezonā.

Gulbis uzvaru guva stundas laikā.

Par iekļūšanu otrajā kārtā Gulbis jau nopelnījis 45 ATP punktus un 16 625 ASV dolāru prēmiju.

Līdz šim abi tenisisti kortā bija tikušies trīsreiz, divos mačos panākumu gūstot 25 gadus vecajam Gulbim. ATP rangā Ernests Gulbis šobrīd ieņem 18. vietu, kas ir viņa karjeras labākais rādītājs, bet 30 gadus vecais taivānietis ir 47. pozīcijā.

Otrajā kārtā Gulbis tiksies ar kvalifikācijas sacensību veiksminieku Dāvidu Gofēnu (ATP 107) no Beļģijas, kas pirmās kārtas mačā ar 6:4, 2:6, 6:4 pārspēja poli Lukašu Kubotu (ATP 83).

Latvijas labākā tenisista izlozes zarā ir sacensību otrā rakete skots Endijs Marejs, bet viņi nevarētu tikties ātrāk par pusfinālu.

«Abierto Mexicano Telcel» turnīrs risinās cietā seguma kortos. Iepriekš Akapulko turnīrs tika spēlēts uz māla seguma. Tā kopējais prēmiju fonds ir 1 454 365 ASV dolāri.

Pēc sacensībām Meksikā Gulbis plāno spēlēt divos «Masters» sērijas turnīros Indianvelsā un Maiami. Abi šie turnīri būs vienīgie, kas ATP tūrē risināsies martā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu