Gulbis smagā cīņā sasniedz Akapulko 1/4 finālu (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Akapulko (Meksika) «ATP World Tour 500» sērijas tenisa turnīra ceturtdaļfinālā pagājušajā naktī iekļuva Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis, kas otrās kārtas mačā ar 6:1, 3:6, 7:6 (5) smagā cīņā pārspēja Dāvidu Gofēnu no Beļģijas.

Spēlē, kas ilga 2 stundas un 20 minūtes, Gulbis izpildīja 22 «eisus», bet viņa pretinieks neatvairāmi servēja tikai divas reizes.

Par iekļūšanu trešajā kārtā jeb ceturtdaļfinālā Gulbis jau nopelnījis 90 ATP punktus un 32 605 ASV dolāru prēmiju.

ATP rangā Ernests Gulbis šobrīd ieņem 18. vietu, kamēr 23 gadus vecais beļģis ir 107. pozīcijā. Iepriekš abi sportisti kortā nebija tikušies.

Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Gulbis sacentīsies ar Bulgārijas labāko tenisistu Grigoru Dimitrovu. Viņš ATP rangā atrodas 22. vietā un latvietim šosezon jau vienreiz zaudējis.

Gulbis šosezon no pieciem turnīriem ceturtdaļfinālā iekļuvis ceturto reizi.

TVNET jau vēstīja, ka pirmajā kārtā Gulbis ar 6:1, 6:1 sagrāva Jensunu Lu no Taivānas, bet Gofēns ar rezultātu 6:4, 2:6, 6:4 pārspēja poli Lukašu Kubotu, kas ATP rangā atrodas 83. pozīcijā.

«Abierto Mexicano Telcel» turnīrs risinās cietā seguma kortos. Iepriekš Akapulko turnīrs tika spēlēts uz māla seguma. Tā kopējais prēmiju fonds ir 1 454 365 ASV dolāri.

Pēc sacensībām Meksikā Gulbis plāno spēlēt divos «Masters» sērijas turnīros Indianvelsā un Maiami. Abi šie turnīri būs vienīgie, kas ATP tūrē risināsies martā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu