S. Viljamsa pārvarējusi kompleksus, iemīlot sevi peldkostīmā (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Šā brīža WTA ranga līdere amerikāniete Serēna Viljamsa, iespējams, ir visatlētiskākā un fiziski spēcīgākā tenisiste pasaulē. 32 gadus vecā sportiste žurnālam «Fitness» atklājusi, ka iemācījusies lepoties ar savu ķermeni, saņemt komplimentus no līdzjutējiem.

Jaunības gados amerikāniete savu ķermeni uzskatīja par diezgan vīrišķīgu un pārāk atlētisku, taču, ejot laikam, prata iemīlēt savu figūru.

«Kad biju jaunāka, domāju, ka man jāveido sava figūra kā sportistei - slaidu un izteiktām formām, nevis sievišķīgu,» viņa sacīja žurnālam «Fitness», kurā populārā sportiste pozē uz vāka peldkostīmā.

Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: Jeff Olson/Fitness Magazine

175 centimetrus slaido un 70 kilogramus smago Viljamsu iedrošinājuši, uzmundrinājuši viņas līdzjutēji. «Cilvēki man nāca klāt un teica, ka mīl mani mana izskata dēļ. Tas mani patiesi motivē,» saka tenisiste, kura savā karjerā uzvarējusi 59 WTA turnīros un prēmijās nopelnījusi vairāk nekā 55 miljonus ASV dolāru.

«Esmu iemācījusies lepoties ar savām auguma līnijām un lielajām krūtīm. Tas tāpēc, ka saproti, kas esi, un apzinies, ka esi skaista,» viņa sacīja. «Labi izskatos arī peldkostīmā.»

Jaunākā no māsām Viljamsām ir viena no visu laiku labākajām pasaules tenisistēm. Bieži vien viņa tenisu padara interesantāku ar savu uzvedību kortā.

Sportiste izteikusies, ka loti rūpīgi strādā, lai attīstītu savas fiziskās īpašības, kā rezultātā aug arī muskuļu masa.

Foto: Jeff Olson/Fitness Magazine

Šobrīd Viljamsa ir vecākā tenisiste šā sporta veida vēsturē, kura atrodas reitinga galvgalī. 2011. gada sākumā viņai tika veikta ārkārtas operācija, lai izņemtu asins recekli no plaušām. Pēc gandrīz gada pārtraukuma tenisa zvaigzne atgriezās kortā un sasniedza nākamās virsotnes.

Pēc operācijas Viljamsa pirmo reizi sapratusi, cik liela nozīme ir veselībai.

Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: AFP/LETA
Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu